Úspory energií Karlova pekárna - provoz Břeclav
Programové období: |
2014-2020 |
Region: |
Jihomoravský kraj |
Evropský fond: |
ERDF |
Operační program: |
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost |
Příjemce: |
Karlova pekárna s.r.o. |
Registrační číslo: |
CZ.01.3.10/0.0/0.0/15_010/0002336 |
Zahájení projektu: |
3. 2. 2017 |
Ukončení projektu: |
17. 8. 2018 |
Téma projektu: |
Životní prostředí a klimatické změny |
Informace o projektu
Karlova pekárna s.r.o. vyrábí celý sortiment pekařských a cukrářských výrobků. Tento projekt je zaměřený na optimalizaci energetického hospodaření firmy s využitím odpadního tepla ze spalin pekařských pecí a snížení energetické náročnosti budovy Karlovy pekárny s.r.o. v Břeclavi prostřednictvím komplexních řešení. Po realizaci projektu jsou očekávány trvalé úspory tepla a energií a také snížení množství znečišťujících látek uvolňovaných do životního prostředí (především CO2).
Schválené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
805 800,00 Kč |
|
Národní soukromá částka: |
1 880 200,00 Kč |
|
|
Celková částka: |
2 686 000,00 Kč |