Zkvalitnění odborného vzdělávání v gastronomických oborech na SŠZP Klatovy - gastro učebny

Programové období: 2007-2013
Region: Plzeňský kraj
Evropský fond: ERDF
Operační program: 14 ROP NUTS II Jihozápad
Příjemce: Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy, Národních mučedníků 141
Registrační číslo: CZ.1.14/2.4.00/19.02579
Zahájení projektu: 28. 12. 2012
Ukončení projektu: 30. 8. 2013
Téma projektu: Vzdělávání

Informace o projektu

Předložený projekt je zaměřen na oblast odborného vzdělávání v gastronomických oborech na SŠZP Klatovy. V rámci projektu budou vybudovány dvě nové gastro učebny, které budou sloužit a přispějí pro zkvalitnění praktického vyučování (odborný výcvik učebního oboru kuchař-číšník, praktická cvičení studijního oboru ekonomika a podnikání, švp: management gastronomie a hotelnictví). Budou vybudovány inovativní, moderní učebny (učebna vaření a učebna stolničení) určené pro praktické vyučování žáků našíškoly.
Součástí projektu budou také související stavební úpravy místností, která s tímto bezprostředně souvisí, tzn. učebna pro výuku vaření a učebna pro stolničení. Dále pak bude v rámci nezpůsobilých výdajů projektu předěláno sociální zařízení (WC, šatny hoši, dívky, kabinet učitelů).
Projekt představuje další etapu při budování moderní infrastruktury pro střední vzdělávání v potravinářských a navazujících oborech na SŠZP Klatovy. Projekt podstatným způsobem přispěje k vyšší efektivitě výuky.

Proplacené finanční prostředky

Výše dotace EU: 4 322 301,68 Kč
Veřejné zdroje ČR: 762 759,00 Kč
 
Celková částka: 5 085 061,00 Kč

©2025 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, všechna práva vyhrazena