Zkvalitnění odborného vzdělávání v gastronomických oborech na SŠZP Klatovy - gastro učebny
Programové období: |
2007-2013 |
Region: |
Plzeňský kraj |
Evropský fond: |
ERDF |
Operační program: |
14 ROP NUTS II Jihozápad |
Příjemce: |
Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy, Národních mučedníků 141 |
Registrační číslo: |
CZ.1.14/2.4.00/19.02579 |
Zahájení projektu: |
28. 12. 2012 |
Ukončení projektu: |
30. 8. 2013 |
Téma projektu: |
Vzdělávání |
Informace o projektu
Předložený projekt je zaměřen na oblast odborného vzdělávání v gastronomických oborech na SŠZP Klatovy. V rámci projektu budou vybudovány dvě nové gastro učebny, které budou sloužit a přispějí pro zkvalitnění praktického vyučování (odborný výcvik učebního oboru kuchař-číšník, praktická cvičení studijního oboru ekonomika a podnikání, švp: management gastronomie a hotelnictví). Budou vybudovány inovativní, moderní učebny (učebna vaření a učebna stolničení) určené pro praktické vyučování žáků našíškoly.
Součástí projektu budou také související stavební úpravy místností, která s tímto bezprostředně souvisí, tzn. učebna pro výuku vaření a učebna pro stolničení. Dále pak bude v rámci nezpůsobilých výdajů projektu předěláno sociální zařízení (WC, šatny hoši, dívky, kabinet učitelů).
Projekt představuje další etapu při budování moderní infrastruktury pro střední vzdělávání v potravinářských a navazujících oborech na SŠZP Klatovy. Projekt podstatným způsobem přispěje k vyšší efektivitě výuky.
Proplacené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
4 322 301,68 Kč |
|
Veřejné zdroje ČR:
|
762 759,00 Kč |
|
|
Celková částka: |
5 085 061,00 Kč |