Gastronomický výukový průvodce
Programové období: |
2007-2013 |
Region: |
Pardubický kraj |
Evropský fond: |
ESF |
Operační program: |
7 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost |
Příjemce: |
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Polička |
Registrační číslo: |
CZ.1.07/1.1.03/02.0007 |
Zahájení projektu: |
1. 1. 2010 |
Ukončení projektu: |
31. 12. 2011 |
Téma projektu: |
Vzdělávání
|
Informace o projektu
Cílem projektu je vytvořit digitální filmové záznamy výukového materiálu oboru Kuchař-číšník a Cukrář na DVD a CD. Délka záznamu jednoho DVD bude 60 minut. Na přenosných záznamových nosičích budou zaznamenány pracovní postupy pro žáky při tvorbě kuchařských a cukrářských výrobků. Dalším výstupem bude sepsání receptů včetně pracovních postupů a jejich doplnění o digitální fotografie. Recepty, pracovní postupy a digitální fotografie budou následně vloženy do elektronické knihy a zveřejněny nawww stránkách, zároveň bude vytvořena i verze na CD. Po předchozí práci s výukovým filmovým materiálem považujeme za optimální vytvořit jednotlivé filmy, na kterých bude zaznamenán technologický a pracovní postup při tvorbě gastronom. výrobku a polotovaru.V návaznosti na stanovený cíl projektu to znamená nafilmovat a zpracovat do výukového filmu celkovou problematiku v příslušných oborech. Tvorbou DVD a CD bude tedy vytvořen výukový materiál pro učební obory Kuchař-číšník a cukrář-cukrářka.
Proplacené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
3 484 230,69 Kč |
|
Veřejné zdroje ČR:
|
614 702,00 Kč |
|
|
Celková částka: |
4 098 933,00 Kč |