Gastronomický výukový průvodce

Programové období: 2007-2013
Region: Pardubický kraj
Evropský fond: ESF
Operační program: 7 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Příjemce: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Polička
Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.03/02.0007
Zahájení projektu: 1. 1. 2010
Ukončení projektu: 31. 12. 2011
Téma projektu: Vzdělávání

Informace o projektu

Cílem projektu je vytvořit digitální filmové záznamy výukového materiálu oboru Kuchař-číšník a Cukrář na DVD a CD. Délka záznamu jednoho DVD bude 60 minut. Na přenosných záznamových nosičích budou zaznamenány pracovní postupy pro žáky při tvorbě kuchařských a cukrářských výrobků. Dalším výstupem bude sepsání receptů včetně pracovních postupů a jejich doplnění o digitální fotografie. Recepty, pracovní postupy a digitální fotografie budou následně vloženy do elektronické knihy a zveřejněny nawww stránkách, zároveň bude vytvořena i verze na CD. Po předchozí práci s výukovým filmovým materiálem považujeme za optimální vytvořit jednotlivé filmy, na kterých bude zaznamenán technologický a pracovní postup při tvorbě gastronom. výrobku a polotovaru.V návaznosti na stanovený cíl projektu to znamená nafilmovat a zpracovat do výukového filmu celkovou problematiku v příslušných oborech. Tvorbou DVD a CD bude tedy vytvořen výukový materiál pro učební obory Kuchař-číšník a cukrář-cukrářka.

Proplacené finanční prostředky

Výše dotace EU: 3 484 230,69 Kč
Veřejné zdroje ČR: 614 702,00 Kč
 
Celková částka: 4 098 933,00 Kč

©2025 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, všechna práva vyhrazena