LABSKÁ HOTELOVÁ ŠKOLA - GASTRONOMICKÁ UČEBNA

Programové období: 2007-2013
Region: Pardubický kraj
Evropský fond: ERDF
Operační program: 13 ROP NUTS II Severovýchod
Příjemce: Labská hotelová střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice s.r.o.
Registrační číslo: CZ.1.13/4.2.00/21.01112
Zahájení projektu: 3. 1. 2011
Ukončení projektu: 30. 11. 2011
Téma projektu: Podpora podnikatelů

Informace o projektu

Předmětem projektu byla rekonstrukce gastronomické učebny a její vybavení přístroji. Jedním z nich je konvektomat, multifunkční kuchyňské zařízení pro pečení, smažení, sušení či ohřev jídel, má v paměti až 250 receptů z vlastních nahraných fotografií a dalších více jak 100 přednastavených. Také se pořídilo zařízení na uchovávání teplých pokrmů ALTO-SHAAM 1200 S, stolní indukční přístroj Griddle-Line používaný jako smažicí deska pro přípravu jídel, indukční sporák Modul-Line na vaření, flambování či opékání. Dále zařízení pro šokové chlazení a mražení CONVOCHILL a ruční strojek na přípravu těstovin. Pro zkvalitnění výuky je nainstalováno moderní audiovizuální zařízení, které umožňuje detailní prezentaci a vytváření záznamů pro další využití.

Proplacené finanční prostředky

Výše dotace EU: 3 661 216,55 Kč
Veřejné zdroje ČR: 323 048,00 Kč
Soukromé zdroje: 801 638,00 Kč
 
Celková částka: 4 785 903,00 Kč

©2024 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, všechna práva vyhrazena