Zkvalitnění odborného vzdělávání na Hotelové škole Vršovická
Programové období: |
2014-2020 |
Evropský fond: |
ERDF |
Operační program: |
Operační program Praha - pól růstu ČR |
Příjemce: |
Hotelová škola, Praha 10, Vršovická 43 |
Registrační číslo: |
CZ.07.4.67/0.0/0.0/17_054/0001059 |
Zahájení projektu: |
1. 9. 2019 |
Ukončení projektu: |
28. 2. 2021 |
Téma projektu: |
Vzdělávání |
Informace o projektu
Cílem projektu je zkvalitnění poskytování odborného vzdělávání na Hotelové škole Vršovická prostřednictvím zkvalitnění výukové infrastruktury pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Tento předmět je základním stavebním kamenem pro osvojení si správných návyků a technologických postupů v oblasti gastronomie s důrazem na vaření a pečení. Potřebnost nové infrastruktury je dána zejména nárůstem žáků školy, stávající infrastruktura je již nedostatečná.
Schválené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
895 855,00 Kč |
|
Veřejné zdroje ČR:
|
716 684,00 Kč |
|
Národní soukromá částka: |
179 171,00 Kč |
|
|
Celková částka: |
1 791 710,00 Kč |