Klíčové kompetence a kulinární tradice
Programové období: |
2014-2020 |
Region: |
Jihomoravský kraj |
Evropský fond: |
ESF |
Operační program: |
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání |
Příjemce: |
Skutečně zdravá škola, z.s. |
Registrační číslo: |
CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_032/0008063 |
Zahájení projektu: |
1. 8. 2018 |
Ukončení projektu: |
31. 10. 2021 |
Téma projektu: |
Vzdělávání |
Informace o projektu
Cílem projektu je podpora a rozvoj klíčových kompetencí dětí a žáků prostřednictvím tématu jídla, vaření, stolování a pěstování a s využitím potenciálu propojení formálního a neformálního vzdělávání. Jídlo, vaření a pěstování je mnohovrstevnaté téma, jež umožňuje rozvíjet prakticky všechny klíčové kompetence. V rámci projektu bude vytvořeno a ověřeno 6 vzdělávacích programů pro děti a žáky MŠ a ZŠ s popisem metodik a s pomůckami včetně motivačních a edukativních videí.
Schválené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
6 029 579,80 Kč |
|
Veřejné zdroje ČR:
|
1 432 771,45 Kč |
|
|
Celková částka: |
7 462 351,00 Kč |